TITANIK LIBRARY: Lukupiiritapaaminen #5 | 21.11. klo 17

TITANIK LIBRARYn seuraava lukupiiritapaaminen järjestetään torstaina 21.11. klo 17‒18 Bogna Luiza Wisniewskan crushing on resting hard -näyttelyn kehyksissä. Tapaamisessa keskustellaan Wisniewskan valitsemasta tekstistä, joka on Lars Bang Larsenin essee ”Zombies of Immaterial Labor: The Modern Monster and the Death of Death” (2012). Saat tekstin luettavaksi meilaamalla osoitteeseen info@titanik.fi.

Vapaamuotoinen keskustelu käydään osallistujien toiveista riippuen joko suomeksi tai englanniksi. Lukupiiritapaamiset ovat avoimia kaikille, ja Titanikiin on esteetön pääsy.

Lämpimästi tervetuloa! 


TITANIK LIBRARY on vuoden 2019 alussa käynnistynyt hanke, jonka merkeissä Titanikille on alettu kerryttää näyttelykohtaista kirjastoa. Jokaista Titanikin näyttelyä varten hankitaan sitä kehystävää kirjallisuutta dialogissa näyttelyn tekijöiden kanssa. Sekä taiteilijoiden työskentely että yksittäiset näyttelyprojektit saavat näin laajemman kehyksen. Lisäksi TITANIK LIBRARYn merkeissä järjestetään avoimia lukupiiritapaamisia ja keskusteluja. Kirjastohankkeen avulla haluamme ottaa aikaa Titanikin ohjelmiston sisältöjen avaamiseen, ja samalla luomme tilaa yhdessä lukemiselle ja oppimiselle. TITANIK LIBRARY -hanketta tukee Alfred Kordelinin säätiö.